Odds

Idag kan man satsa pengar på det mesta och sport är här ett utav dem. Sportbetting är det område som de flesta väljer att satsa sina pengar inom och man kan på så sätt kombinera sitt intresse med en möjlighet till att dryga ut sin kassa något.Via länkarna nedan hittar du de senaste resultaten från några utav de mest kända spelen

Bomben

Europatipset

Måltipset

Stryktipset

Denna typ utav spel finns i en mängd olika former och vanligast är att det handlar om att satsa pengar på det lag som man tror kommer vinna en specifik match. Antingen kan man då satsa på enbart den enskilda matchen, eller spela system med resultat från flera matcher. Genom att spela spel som är upplagda på det här sättet har man i många fall möjligheten till större vinster. Ju fler rätt du får, desto mer pengar vinner du och samtidigt hänger vinstsumman ihop med hur många andra spelare som är med och delar på vinstpotten. Är det en rad med matcher som är enkla att förutse så blir det många vinnare, men en mindre utdelning per spelare.

Övriga sportodds att spela på
Utöver att spela på vilket specifikt lag som kommer att vinna en match eller turnering, där alternativen för utfall ofta är relativt få, så finns det spel där man måste vara ännu mer specifik för att vinna. Till exempel kan du spela på den exakta målsiffran i en match, eller på vilken specifik spelare som kommer göra matchens första mål.