Powerball

Powerball brukar ses som det största lotteriet i världen och lockar varje vecka miljontals spelare från hela världen. över nätet kan du som svensk spelare vara med och delta och ha chansen på mångmiljonbelopp om du har turen med dig. Allt som krävs är att din femsiffriga lottorad matchar med den som tas fram under dragningen.

Här nedan kan du rätta din spelade rad på Powerball om du missade den senaste dragningen:

För att vara med och spela på Powerball gäller det att du skapar en lottorad bestående utav 5 nummer mellan 1och 69 samt ett bonusnummer mellan 1 och 26. Vid dragningen som sker tidigt på torsdag och söndag morgon svensk tid, plockas den korrekta raden ut, där det räcker att ha ett enstaka rätt för att vinna. Den progressiva jackpotten som finns tillgänglig att vinna för den som lyckas få alla rätt ligger alltid på minst 40 miljoner dollar och växer sig större och större för varje vecka. Som mest har den hittills växt till hissnande 590 miljoner dollar.

Många brukar jämföra Powerball med det andra amerikanska lotteriet Mega Millions. När dessa ställs emot varandra så har man en större chans att vinna på Powerball, vilket gör att många väljer att prova detta spel främst.