När det gäller betting på sport har det blivit allt mer populärt att utöva. I dag kan man betta online och det innebär en hel del fördelar för spelaren. Det finns till exempel ett enormt utbud av olika sporter och bettingalternativ. Dessutom kan spelaren många gånger spela live. Det är inte lika lätt hos ett ombud. En annan sak som är speciellt för betting online är bonusarna. I den här artikeln tar vi upp vad en bra bonus är, och vi räknar också upp några av de bästa bonustyperna år 2020.

Bonusar utan omsättningskrav

När det gäller bonusar kan de ofta beläggas med omsättningskrav. Det betyder att spelaren måste spela för en viss summa och ofta också på bestämda odds för att denne ska kunna ta ut en eventuell vinst från bettingsajten.

De bästa bonusarna 2020 är de som helt enkelt inte har några omsättningskrav. Det betyder att spelaren ska kunna ta ut sina insatta pengar precis när denne vill även om en bonus har emottagits.

Om det finns ett omsättningskrav kan det se ut på olika sätt. Det kan handla om att spelaren måste spela för minst 10 gånger bonusen på odds över en viss nivå. Om bonusen då är 1000 kronor betyder det att spelaren måste spela för minst 10 000 kronor på rätt odds innan eventuella vinster kan tas ut.

Bonus utan insättningskrav

En annan bra bettingbonus är bonusar som inte ställer något krav på insättning. Det kan till exempel handla om att spelaren får några kronor att placera på odds, helt utan att denne behöver sätta in några pengar. För den spelare som inte provat betting innan, samt för den som spelar på en helt ny sajt kan det kännas tryggare att börja spela med en bonus innan man sätter in och spelar för egna pengar.

Vad är en bra bonus?

En bra bonus är en bonus som ger spelaren något. För en spelare som gillar betting bör bonusen lämpligast ge fördelar inom och gälla betting. Den här spelaren har antagligen inte så stor nytta av en bonus som gäller på slots.

De bästa bonusarna ska också vara sådana som inte ställer allt för höga krav på spelaren. Om bonuskraven är för höga finns det alltid en större risk för att spelaren hamnar i ett spelberoende inom betting.

De bästa bonusarna 2020 inom betting är sådana som gör att spelaren kan prova på betting på olika sajter utan att denne behöver känna sig osäker. De seriösa bettingsajterna delar bara ut en bonus och därför är de ofta mycket noga med att se till att det verkligen är en bra bonus som delas ut. Spelaren ska vara nöjd med sitt val att spela just där.