Tycker du också det är jobbigt att behöva gå igenom långa registreringar och flertalet verifieringar för att kunna spela online? Då är du inte ensam.

Problemet med tidskrävande registreringarna, verifieringar via brev och väntetid för att ta ut vinstpengar gjorde att svensk online betting led av obekväma spelupplevelser. Spelare undvek att spela då det helt enkelt inte var värt mödan att vänta flera timmar, dagar – ja, kanske till och med veckor innan spelkontot var verifierat och redo att användas.

Idag har blir det – som tur är – allt vanligare med betting utan konto, där ingen registrering behövs. Allt du behöver göra är att välja ditt spelbolag, klicka på ”Logga in”, ange dit personnummer och signera med BankID. Sen kan du både spela, sätta in och ta ut pengar snabbt och säkert.

Tack vare tjänster som Swish, Entercash och Trustly kan du idag få ut dina pengar på bara några minuter, medan insättningar går ännu snabbare. Du spelar tryggt och säkert, och genom att alltid signera överföringarna med BankID behöver du aldrig oroa dig för att dina pengar ska hamna i fel händer.

Har du ännu inget BankID kan du snabbt skaffa ett genom din bank. Enklast är att logga in i din online bank och följa instruktionerna.

Så vad väntar du på?