Speltips

Speltips2020-02-24T15:51:31+01:00

Här kommer vi att presentera alla speltips vi skriver, oavsett vilken sport det än må vara. Du får analyser kring alla speltips vi publicerar på hemsidan varför vi har valt att spela just dessa spelen. Detta för att du ska få inspiration till dina egna speltips men även våra tankar kring spelet vi har valt att publicera.

På Resultat.nu får du alltid de bästa speltipsen som våra experter väljer ut med omsorg för att du ska få en så bra analys av speltipset som möjligt. Alla speltipsen är även helt gratis att läsa och ta del av.

Speltips

Visa fler nyheter

Vad är ett speltips?

Ett speltips eller betting tips som det också kallas är precis som det låter. Ett tips om ett spel där du får analyser och information om varför just de spelet är värt att spela. Betting tips brukar nästan alltid innehålla vissa olika komponenter för att du som läsare ska få en så enkel och tydlig bild som möjligt över speltipset. Dessa delar är vad det är för spel, vad för odds spelet har och på vilken sida som oddset har hittats på.

Detta används för att du som läser speltipset enkelt och smidigt ska veta vad speltipset handlar om och vart du kan hitta just denna rek.

Vi på resultat.nu går djupare i våra speltips då vi även ger ut analyser och tar med anledningar till varför vi har valt att spela detta spelet. Detta för att du som läsare ska få en så bra och trovärdig information som möjligt av oss när vi publicerar ett speltips på sidan.

Vad för typer av speltips finns det? 

Idag finns det lika många typer av speltips som det finns spel ute på marknaden. Allt som går att spela på går det även i teorin att skriva ett speltips om. Men majoriteten av sidor som erbjuder speltips på marknaden idag är väldigt fokuserade på Fotboll och Ishockey. Vi på resultat.nu vill att alla oavsett vilken sport eller evenemang som du är intresserad av ska finna nytta i våra speltips. Därför så fokuserar vi inte enbart på de stora sporterna som Fotboll utan försöker vara så breda som möjligt när det kommer till speltips. Därför kommer du även på vår sida hitta speltips som är kopplade till andra sporter som till exempel Handboll, Innebandy, Friidrott, Dart och mycket mer, detta för att vi vill ha en så stor bredd som möjligt på våra speltips så du som besökare hittar de speltipset som passar dig bäst.

Populäraste sporterna som används i speltips

Fotboll

Fotboll är ofta det självklara valet när folk ska spela på betting och därför är också Fotboll den vanligaste sporten när det kommer till betting tips. Det är den populäraste sporten i världen vilket gör att det finns så oändligt många marknader och ligor bland spelbolagen så det finns alltid någon match att spela på när det kommer till fotboll, oavsett tid på dygnet och dag så finns det alltid en fotbollsmatch som spelas.

Vi på resultat.nu kommer självklart att ge dig som läsare de bästa speltipsen kring fotboll året runt.

Ishockey

En annan sport som är väldigt populär att spela betting på är ishockey. Det är en fartfylld sport där det händer mycket saker så även ishockey är en väldigt populär sport när det kommer till betting. Hos spelbolagen kommer du hitta spel på allt från Hockeyettan till NHL till tyska ligan och vi har självklart täckt upp alla marknader för att ge dig de bästa speltipsen på ishockeyn.

Då ishockeyn även spelar betydligt fler matcher än de flesta andra idrotter samt är en så pass utbred sport så gör det även att utbudet på ishockey ofta är väldigt stort oavsett vilken tid på dygnet du tänkt spela.

Tennis

Tennis är en extremt populär sport att spela på. Det är inte den populäraste sporten när det kommer till utövare eller medialt intresse men inom betting är tennis otroligt stort. Dels för att det är en såpass svängig sport där en match kan ändras väldigt fort och att finns så otroligt många matcher världen runt som spelas hela tiden har gjort att tennis blivit en stor betting sport.

Tennis är även en väldigt populär sport att spela live-betting på då matcherna svänger så otroligt snabbt så har det blivit en populär spelform bland många spelare.

De fyra stora turneringarna inom tennisen Wimbledon, Australian Open, US Open och Franska Öppna är turneringar som spelbolagen lägger stort fokus på och även vi kommer självklart att bevaka dessa turneringar och ge dig speltips kring dessa event.

Utöver dessa turneringar kommer du hitta speltips på tennis hos oss på resultat.nu året om där vi valt ut de bästa spelen till dig från världens alla tennisarenor.

Vilka spel används i speltips? 

Det vanligaste spelen som erbjuds i ett speltips är det klassiska 1X2 marknaden. Det vill säga att speltipset handlar om vilket lag som ska vinna matchen. Men ju fler spel som finns ute på marknaden desto större blir även variationen på speltipsen. Vi publicerar alltid speltips som vi tror har bäst chans att bli ett vinnande spel. Vilket gör att du kommer hitta speltips hos oss är väldigt varierande och inte enbart handlar om vilket lag som kommer vinna matchen. Detta är för att vi vill leverera en så bra produkt som möjligt där vi ska erbjuda de bästa speltipsen på just den matchen.

Här är några exempel på spel som används i speltips;

Vinnare av en matchen
Över eller under antal mål
Antal mål ett lag gör i matchen
Antal mål ett lag gör i en period/halvtid
Hur många kort det blir i en match
En specifik person gör ett mål eller en assist
Antal hörnor i en match

Detta är ett par exempel på speltips som du kan hitta men bli inte förvånad om du även hittar andra typer av spel i speltips då spelmarknaden hela tiden utökar utbudet till sina spelare vilket gör variationen på speltipsen även ökar.

Hur vet man om det är en bra rek? 

Ett speltips kallar också ofta för en rek, vilket står för rekommendation, alltså är speltipset en rekommendation om vad som är ett spel med bra spelvärde. Alla spel oavsett om det är speltips eller inte är självklart ett riskmoment där det finns en möjlighet att spelet inte kommer att bli vinnande. Vi försöker alltid leverera så bra speltips som möjligt på vår sida för att just minimera riskerna för att spelet ska gå förlorat. Därför är alla våra rekar noggrant analyserade av våra experter och vi publicerar aldrig betting tips som vi själva inte tror att det finns ett värde i att spela på.

Speltipsen vi publicerar ska ge dig en fingervisning om hur läget inför en match eller evenemang ligger till. Där vi kollar allt som kan vara till fördel för vårt speltips eller nackdel för motståndaren. Hur ser skadeläget ut? Hur presterar laget på bortaplan? Spelar de bättre en viss veckodag eller tid. Allt sådant som kan påverka ett odds positivt eller negativt har vi med i våra beräkningar när vi skriver våra speltips.

Men kom alltid ihåg att spel inte är en garanti för att vinna pengar och spela aldrig för pengar du inte har råd att förlora, samt spela aldrig för att försöka vinna tillbaka tidigare förlorade pengar.

Varför ska man läsa speltips?

Speltips är ett sätt för dig att dels få inspiration till ett spel som du kanske inte tidigare hade tänkt på, men ett speltips handlar också om att vi har valt ut ett spel där vi tror att sannolikheten att det inträffar är så pass hög att vi tycker det är värt att publicera det som ett speltips. Alla våra speltips är noga utvalda och finns där för att hjälpa dig att hitta de bästa spelen. Att hitta ett bra speltips idag kan vara svårt då det finns så många olika varianter av spel på varje match. Så därför har vi med våra speltips hjälpt dig att plocka ut det bästa spelet till just den matchen. Du får även mer djupgående analyser i speltips som kan vara till nytta för dig även om du inte väljer att ta del av en rek som publiceras i ett speltips så ger ett speltips dig mer information kring spelet som kan vara till värde om du vill spela på matchen.

Speltips till mästerskap

När det kommer till mästerskap så kan speltips skilja sig en hel del från vanliga liga matcher. När vi publicerar ett speltips i en vanlig liga match så är det många olika faktorer som ska spela in. Det handlar om dagsform hos laget, skador i truppen, hur hårt laget har matchats och mycket annat. Till mästerskap är det annorlunda. Dit kommer lagen fokuserade på att göra en grej under en kortare period och speltipsen kan då bli av en annan karaktär.

Stora mästerskap som Ishockey-VM, Fotbolls-VM, Fotbolls-EM, OS lockar mycket tittare och även många som vill spela på dessa evenemang. Spelbolagen erbjuder även massor med spel kring dessa event och vi kommer självklart erbjuda speltips till dessa mästerskap.

Vem kommer vinna Ishockey-VM? Kommer Sverige ta sig långt i sommarens Fotbolls-EM? Det är sådana frågor som du kommer få svar på i våra speltips här på resultat.

Spelbolag vi använder oss för våra betting tips

När det kommer till spelbolag och speltips så använder vi oss bara av seriösa aktörer på marknaden där alla bolagen vi använder även har svensk spellicens. Vi siktar också alltid på att försöka hitta speltips på sidor som erbjuder de bästa oddsen på just de speltipsen vi publicerar på våra hemsidor. Så oavsett om vi publicerar ett speltips som handlar om Fotboll, Handboll, Dart eller någon annan sport så är både speltips och spelbolag noga utvalt för att ge dig som besökare den bästa grunden för ett bra speltips.

Här är några spelbolag som vi använder oss av i våra betting tips

Betsson 

William Hill

Nordicbet 

Mr Green