MATCH: Wolfsburg – Dortmund

 SPELTIPS: Dortmund vinner

 SPELSTOPP: 15:30 23/5

 SPELBOLAG: 888sport

 Odds

1,74
SPELA HÄR!

Bundesliga var så tillbaka förra helgen, om än inte riktigt som vi är vana att se dessa matcher. Arenorna gapade toppa och spelarna satt på avbytarbänken med en meter mellan varandra och med munskydd. Matcherna i säg var rätt så tillknäppta och det märktes att lagen haft en längre vila.

Dortmund var dock ett av få lag som verkligen visade att de hade prickat in formen och körde fullständigt över rivalen Schalke i Ruhrderbyt, det var uppvisning från Dortmund redan från start och laget kunde enkelt vinna matchen med 4-0 och därmed jagar laget fortfarande Bayern München om första platsen. Lagen som även möts i nästa omgång så otroligt viktigt för Dortmund att inte tappa poäng i den här matchen om de ska vara spänning i det heta mötet nästa helg. Det skiljer inför den här omgången fyra poäng mellan lagen.

Wolfsburg gjorde även sin plikt i matchen mot Augsburg senast och vann med 2-1 på bortaplan, laget klammrar sig därmed fast i jakten på Europaplats. Men om Dortmund hade lekstuga mot Schalke så fick Wolfsburg kämpa desto mer mot Augsburg och i den här matchen mot Dortmund tror jag inte hemmalaget kommer ha mycket att sätta mot.

Flera skador på spelare i båda lagen gör att det kan roteras en del och detta kommer gynna Dortmund som har en bredare trupp än Wolfsburg.

Nej jag ser inget annat än att Dortmund med en glödhet Haaland längst fram går ut och vinner den här matchen till oddset 1.74

Speltips: Dortmund vinner matchen

Jag väljer att spela på Dortumund som vinnare. Här är några orsaker till detta:

  • Dortmund måste vinna för inte tappa mark mot Bayern München

  • Dortmund såg riktigt starka ut mot Schalke senast

  • Båda lagen har många spelare borta, dortmund med en bredare trupp bör gynnas av detta

Spela Dortmund som vinnare hos 888sport

Regler & Villkor gäller!

Alla speltips på Resultat.nu är avsedda för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.