Sportresultat

Sportresultat2020-02-04T12:22:54+01:00

PÄ denna sida hittar du alltid fÀrska nyheter om vad som hÀnder i idrottsvÀrlden just nu.

Annons: ⇱ 🇾đŸ‡Ș 888sport - SĂ€tt in 100 kr - fĂ„ 200 kr att spela för! ⇠

18+ Är | Regler & villkor gÀller | GÀller nya kunder

Det kan handla om allt frÄn stora lagidrotter som Innebandy och Handboll till mindre individuella idrotter som exempelvis Dart.

Vi försöker pÄ denna sida hitta en bra mix av vad som hÀnder i sportvÀrlden just nu.

Sportnyheter

Load More Posts

Att följa sport utav olika slag Ă€r nĂ„gonting som mĂ„nga idag vĂ€ljer att göra. Förutom fotboll och ishockey sĂ„ Ă€r handboll en stor lagsport som engagerar mĂ„nga svenska sportfantaster. Även innebandy och bandy Ă€r tvĂ„ sporter dĂ€r de svenska lagen har haft stora framgĂ„ngar. HĂ€r listar vi olika ligor inom sportens vĂ€rld som vi hjĂ€lper dig att hĂ„lla dig uppdaterad inom. Genom att klicka dig in pĂ„ lĂ€nkarna hittar du de senaste resultaten och aktuella tabellerna.

Elitserien i bandy
Elitserien i bandy startade sÄ sent som 2007 och bestod precis som nu av 14 lag. Serien innehöll 26 omgÄngar, med ett efterföljande slutspel för lag ett till Ätta. Nuvarande mÀstare Àr Villa Lidköping BK och flest ligatitlar har VÀsterÄs SK, med 20. En av Bandysveriges, men ocksÄ idrottsveriges, största hÀndelser varje Är Àr bandyfinalen. Finalen avgörs i en enda match och spelas traditionsenligt pÄ Studenternas IP i Uppsala. Laget som vinner finalen kan sÄledes kalla sig Svenska MÀstare. 

Handbollsligan
Elitserien, som det brukade heta, bytte 2016 namn till Handbollsligan. Precis som i Elitserien i bandy innehÄller ligan 14 lag och de Ätta bÀsta lagen gÄr till slutspel. FrÄn och med 2018 spelas hela slutspelet, inklusive final, i matchserier i bÀst av fem matcher. Flest ligatitlar har Redbergslid (20). 

Superligan i innebandy
Svenska Superligan i innebandy, eller ‘SSL’ i folkmun, Ă€r vĂ€rldens bĂ€sta innebandyliga. Ligan spelas september till april och bestĂ„r Ă€ven den av 14 lag. Grundserien bestĂ„r av 32 matcher dĂ€r de Ă„tta bĂ€sta lagen gĂ„r till slutspel. Slutspelet spelas i bĂ€sta av sju matcher. 

Inom de flesta sporter dĂ€r det finns ligor att följa sĂ„ sker det Ă€ven spel pĂ„ internationell nivĂ„. Det som de flesta dĂ„ kommer att tĂ€nka pĂ„ Ă€r mĂ€sterskapen mellan olika landslag, sĂ„som EM och VM, men Ă€ven de spel som förekommer i de Olympiska Spelen och andra turneringar. Dessa typer av turneringar finns inom de flesta stora sporterna. Landslagsturneringar har förmĂ„gan att förena lĂ€nder, Ă€ven om det bara Ă€r för nĂ„gra veckor. I Sverige till exempel slĂ„s det Ă„terigen tittarrekord pĂ„ tittarrekord nĂ€r de svenska fotbollsherrarna och -damerna spelar. Miljontals mĂ€nniskor, som innan aldrig haft nĂ„gonting gemensamt, samlas pĂ„ fotbollsarenor, barer, restauranger, framför storbildsskĂ€rmar och i TV-soffor för att heja fram Sveriges fĂ€rger. Vi har samlat resultaten du behöver för att hĂ„lla koll pĂ„ alla landslagsturneringar och mĂ€sterskap som finns. Vi uppdaterar vĂ„rt utbud med nya sporter sĂ„ ofta vi kan – sĂ„ du slipper missa ett enda resultat.

Bandy-VM

Handbolls-EM

Handbolls-VM

Innebandy-VM

Fotbolls-VM

Nations League

Hockey-VM

Euro Hockey Tour

Junior-VM

Olympiska Spelen i Hockey

Förutom detta finns det inom flera sporter internationella ligor och serier dit de bÀsta klubbarna ifrÄn olika lÀnder stÀlls mot varandra. Man skulle kunna jÀmföra dessa med ett vÀrlds- eller europeisk mÀsterskap för klubblag. Inom handboll Àr det Super Globe som gÀller och i innebandyns vÀrld Àr det Champions Cup.