Melodifestivalen är något av det mest heliga som Sverige har. Varje år gör 28 bidrag upp om äran att få representera Sverige i Eurovision Song Contest inför mångmiljonpublik. Den årliga mello-yran har nu tagit sig in hos spelbolagen, som erbjuder fler spel på tävlingen än någonsin!

Här kan du spela på allt ifrån vem du tror tar hem sångfågeln i den stora finalen, till vilka låtar som går vidare ifrån varje deltävling. Då tävlingen kan bjuda på en hel del skrällar ser många spelare detta som ett utmärkt spelobjekt under våren.

Melodifestivalen odds

Precis som vid betting på sport finns det en mängd olika saker som man kan spela på med koppling till Mello. Det vanligaste är att spela på vilket bidrag man tror kommer vinna hela tävlingen, alternativt vem eller vilka man tror går vidare från veckans delfinal. På samma sätt kan man spela på vilka bidrag som man tror tar sig till Andra Chansen.

Odds – Vem vinner Melodifestivalen 2021?

Här kommer vi att lista odds för vinnaren av Melodifestivalen 2021. Ännu har årets bidrag inte presenterats, först när det är gjort kommer odds att dyka upp.

Mer om Melodifestivalen

Under februari och mars månad åker den stora musiktävlingen runt i Sverige för sex stopp med direktsända tävlingar på lördagarna. Här ska 28 låtar minskas ner till 12, som slutligen gör upp i den stora finalen på Friends Arena. Från varje delfinal går två bidrag direkt till final, samtidigt som två låtar går till Andra Chansen.

Andra Chansen är precis som det låter på namnet en plats där låtar som inte tog sig hela vägen till finalen får en ny chans för detta. Här ställs låtarna mot varandra i dueller, där fyra bidrag kompletterar den färdiga finaluppställningen.

Datum och städer för Mello 2021 – Melodifestivalen schema

Ännu är inte datumen eller städerna för Mello-turnén presenterade. Så fort denna information finns kommer vi presentera den här.

Bidrag Melodifestivalen 2021

Här kommer vi att lista samtliga bidrag som deltar i Melodifestivalen 2021. Ännu har bidragen inte presenterats.

Betting Melodifestivalen

Redan i november presenteras bidragen som kommer att delta i Melodifestivalen och då brukar spelbolagen börja presentera sina odds. Oftast är veteranerna favoriter på förhand, men nästan varje år är det någon nykomling som tar sig betydligt längre än vad de flesta trott. På samma sätt har man under de senaste åren sett att många välkända artister inte tar dig förbi deltävlingarna.

En del spelbolag erbjuder dessutom liveodds på Melodifestivalen, där du kan spela på de olika bidragen samtidigt som tävlingen pågår. Eftersom ingen har fått höra bidragen på förhand kan detta vara ett bra alternativ om du själv vill lyssna igenom låtarna innan du lägger ditt spel. Om liveodds på mello inte finns tillgängligt hos just ditt spelbolag kan man lyssna på bidragens första 30 sekunder redan på morgonen när deltävlingen går av stapeln. Många nyhetssajter rapporterar även från generalrepetitionerna och brukar där ge en bra känsla kring hur låtarna låter.