Euro Hockey Tour är en internationell ishockeyturnering som består utav fyra mindre turneringar där landslag ifrån Sverige, Finland, Ryssland och Tjeckien deltar. Samtliga poäng som lagen samlar på sig under turneringarna slås samman i tabellen för Euro Hockey Tour, där en inofficiell europeisk mästare koras. Turneringarna spelas utspritt under säsongen med start i november och avslut i april.

Här hittar du tabellen för Euro Hockey Tour där resultaten ifrån säsongen 2019/2020 matcher räknas samman:

Laddar...

Nedan kan du även se resultaten ifrån samtliga spelade matcher:

Laddar...

Turneringarna som räknas in i Euro Hockey Tour är finska Karjala Cup, ryska Channel One Cup, tjeckiska Carson Hockey Games och svenska Beijer Hockey Games. Det händer till och från att dessa turneringar gästas utav andra landslag, men matcherna som spelas med dessa lag räknas då inte in i EHT-tabellen. Dessa möten ses istället som rena landskamper och en möjlighet för lagen att spela ihop sig inför de viktiga matcherna.

Bland annat har Kanada och Slovakien varit med och gästat hockeyturneringarna i EHT. Under 2017/2018 års säsong besökte även Sydkorea Europa som en uppvärmning inför det efterföljande olympiska mästerskapet.