Odds online

Odds är en spelform som under de senaste åren har växt otroligt mycket i popularitet. Till stor del tros det ha att göra med spelets kliv ut på nätet, där det idag är enklare än någonsin att sats en slant på en kommande eller till och med pågående match. Att spela på odds online istället för hos Svenska Spels ombud för med sig en hel del olika fördelar. Till exempel får du här tillgång till ett betydligt större utbud utav spel och sporter, vilket gör det enklare för dig att hitta ett spel som passar just dig. Dessutom brukar tiderna för spelstopp vara generösare, där det till och med finns möjligheten att spela på pågående matcher via så kallade liveodds. Många använder även mobiltelefonen för att placera sina spel, allt för att göra det så smidigt som möjligt för sig.

Reglerna för att spela på odds online jämfört med hos ett fysiskt ombud är desamma, där det huvudsakligen gäller att satsa sina pengar på det alternativ som man tror kommer att falla ut. Inom sportens värld handlar det oftast om vilket lag som kommer att vinna en match eller turnering, men man kan även spela på saker såsom hur många mål som kommer att göras eller vilken specifik spelare som får matchens första gula kort. Möjligheterna är oändliga och det är i huvudsak spelbolagen själva som väljer hur många olika spel de vill erbjuda.

På nätet finns det en mängd olika bettingbolag att välja mellan, där alla har sina egna utbud utav odds att spela på. En del sajter väljer att specifikt rikta in sig på enskilda sporter, medans andra vill leverera ett brett utbud med allt ifrån fotboll och hockey till friidrott och orientering. När du väljer spelbolag kan du ha med i åtanke vilken typ utav spel som intresserar dig. Du kan även titta på ifall bolagen erbjuder spel på de ligor som intresserar dig och därifrån göra ditt val. I en del fall kan det även vara så att vissa spelbolag över lag erbjuder bättre odds än konkurrenterna, men detta brukar generellt skilja sig åt ifrån spel till spel. Även ifall det finns betting bonusar att tillgå kan vara någonting som lockar nybörjare, då man med hjälp utav dessa kan testa vad sajten har att ge redan ifrån start.

SpelbolagBonusBonuskodOmsättningskravMinimi odds
Unibet200% upp till 1000 krIngen kod5x Insatsbelopp1.40HÄMTA BONUS
ComeONSätt in 100 kr - få 500 kr att spela förIngen kod8x Insatsbelopp2.00HÄMTA BONUS
MobilebetSätt in 200 kr - spela med 800 krIngen kod8x Insatsbelopp1.80HÄMTA BONUS
Bethard100 % BONUS UPP TILL 1 000 KRIngen kod4x Insatsbelopp1.80HÄMTA BONUS