Riskfria spel

Riskfria spel2020-02-12T13:26:06+01:00

Bolag som erbjuder Riskfria spel

Betfair logo
  • 450 kr riskfritt

  • Maxbonus: Sätt in 450 kr – Spela riskfritt

  • Omsättningskrav: Utan omsättningskrav

Till Betfair
Lucky Sports logo
  • Få 250 kr tillbaka

  • Maxbonus: Få 250 kr tillbaka vid förlust

  • Omsättningskrav: 0x bonus, minsta odds 2.0

Till Lucky Sports

Bolag som erbjuder Freebet

WilliamHill logo
  • Freebet upp till max 1000 kr

  • Maxbonus: 1 000 kr i freebet

  • Lägg ett enkel- eller kombospel med minst tre val med lägst odds på 3,5 så blir WilliamHills odds bonus din

  • Inga omsättningskrav

Till WilliamHill

Kampanjer & erbjudanden

Visa fler nyheter

Riskfritt spel

När man talar om betting så är det många olika termer att hålla reda på. En sådan är riskfria spel, som man kan höra på namnet innebär spel utan risk. Här kan du spela utan att behöva gå back på spelkontot, då du vid en eventuell förlust får alla dina pengar tillbaka. Riskfria spel kan förekomma antingen som bonusar eller pågående kampanjer hos ett spelbolag. Om du förlorar på ett riskfritt spel så får du din insats utbetald som en vanlig bonus som du sedan kan använda på andra spel. Vilken typ utav bonus som pengarna tar form som kan skilja sig åt.

Till exempel kan man få en bonus som ger dig ett visst antal riskfria spel. Du väljer själv vilka spel du vill nyttja din riskfria fördel på, men tänk på att det här ofta finns villkor som begränsar din valfrihet. Om riskfria spel istället är en pågående kampanj hos ett spelbolag kan du placera ett spel antingen med hjälp utav dina egna pengar eller någon annan typ utav spelbar bonus. Om du vinner vid denna omgång så får du din vinst utbetalad i pengar. Om du skulle förlora får du den mängd pengar/bonuspengar återbetalda till ditt konto på samma sätt som det såg ut innan.

Dock brukar det precis som med så många andra bonusvarianter finnas begränsningar eller krav. Till exempel är det vanligt att riskfria bonusar enbart gäller på spel upp till en viss odds-nivå. Detta för att du till exempel inte ska kunna nytta bonusen och spela på ett mycket högt odds där du kan vinna en extremsumma utan att själv riskera att förlora. Det kan även bli en begränsning för dig som spelare där en specifik odds-sats gäller för sig oavsett vad som gäller om du skulle spelat på samma spel för dina egna pengar. I en del fall blir även den vinst som du får begränsad med ett omsättningskrav, vilket innebär att du inte omedelbart kan plocka ut pengarna ifrån ditt spelkonto. Vad som gäller hos just ditt spelbolag är någonting som är viktigt att hålla koll på.

Vilket erbjudande är bäst för dig?

Som du kan se i tabellen ovan finns det olika varianter att välja bland. Vilket som är bäst är upp till dig att bestämma. Några saker som är bra att tänka på när du ska göra ditt val är:

Spelupplevelsen: Tillgänglighet, tydlighet och möjligheten att lägga snabba spel är tre faktorer som blivit viktigare och viktigare för många på senare tid. Oddsen ska vara lättillgängliga – helst via en app – och funktionerna lättanvända på alla sorts skärmar. Hemsidan eller appen ska vara enkel att förstå så du lätt kan hitta oddsen du söker. Sist men inte minst är det viktigt att det går snabbt att lägga ett spel, sätta in och ta ut pengar och få fram statistik.

Om spelupplevelsen är något som du värderar högt, var noga med att besöka de aktuella spelbolagen och klicka dig runt på hemsidan. Det är bästa sättet för att få ett hum om vilken du trivs bäst med.

Typ av bonus: 200% upp till 1000 kr och Sätt in 100 kr – få 500 kr att spela för är två olika typer av välkomstbonusar. Vilket som passar dig bäst beror bland annat på hur mycket pengar du tänkt sätta in på spelkontot. Här kan vi tydligt se att det första alternativet är bättre om du planerat att sätta in närmare 1000 kr, medan det andra är bättre om du nöjer dig med 100 kr.

Omsättningskrav: Tumregeln är att höga bonusar ofta kommer med höga omsättningskrav. Som du kan se måste du i vissa fall omsätta bonusen åtta gånger innan du kan ta ut pengarna. För att lyckas måste du därför vara tålmodig och ha en tydlig plan för ditt spelande. Samtidigt gör en stor bonus förhoppningsvis att pengarna räcker längre. På så sätt har du råd att förlora några gånger innan du hittar en taktik som passar din speltyp.