Riskfria spel

När man talar om betting så är det många olika termer att hålla reda på. En sådan är riskfria spel, som man kan höra på namnet innebär spel utan risk. Här kan du spela utan att behöva gå back på spelkontot, då du vid en eventuell förlust får alla dina pengar tillbaka. Riskfria spel kan förekomma antingen som bonusar eller pågående kampanjer hos ett spelbolag. Om du förlorar på ett riskfritt spel så får du din insats utbetald som en vanlig bonus som du sedan kan använda på andra spel. Vilken typ utav bonus som pengarna tar form som kan skilja sig åt.

Till exempel kan man få en bonus som ger dig ett visst antal riskfria spel. Du väljer själv vilka spel du vill nyttja din riskfria fördel på, men tänk på att det här ofta finns villkor som begränsar din valfrihet. Om riskfria spel istället är en pågående kampanj hos ett spelbolag kan du placera ett spel antingen med hjälp utav dina egna pengar eller någon annan typ utav spelbar bonus. Om du vinner vid denna omgång så får du din vinst utbetalad i pengar. Om du skulle förlora får du den mängd pengar/bonuspengar återbetalda till ditt konto på samma sätt som det såg ut innan.

Dock brukar det precis som med så många andra bonusvarianter finnas begränsningar eller krav. Till exempel är det vanligt att riskfria bonusar enbart gäller på spel upp till en viss odds-nivå. Detta för att du till exempel inte ska kunna nytta bonusen och spela på ett mycket högt odds där du kan vinna en extremsumma utan att själv riskera att förlora. Det kan även bli en begränsning för dig som spelare där en specifik odds-sats gäller för sig oavsett vad som gäller om du skulle spelat på samma spel för dina egna pengar. I en del fall blir även den vinst som du får begränsad med ett omsättningskrav, vilket innebär att du inte omedelbart kan plocka ut pengarna ifrån ditt spelkonto. Vad som gäller hos just ditt spelbolag är någonting som är viktigt att hålla koll på.

SpelbolagBonusBonuskodOmsättningskravMinimi odds
Unibet200% upp till 1000 krIngen kod5x Insatsbelopp1.40HÄMTA BONUS
ComeONSätt in 100 kr - få 500 kr att spela förIngen kod8x Insatsbelopp2.00HÄMTA BONUS
MobilebetSätt in 200 kr - spela med 800 krIngen kod8x Insatsbelopp1.80HÄMTA BONUS
Bethard100 % BONUS UPP TILL 1 000 KRIngen kod4x Insatsbelopp1.80HÄMTA BONUS