Oddsjämförelse – Jämföra odds

Det är inte ovanligt att det finns möjlighet att spela på en och samma match hos flera olika spelbolag. Detta betyder dock inte att oddsen för respektive alternativ behöver se exakt likadant ut hos alla, utan detta är någonting som kan skilja sig åt en hel del. Därför kan det vara en bra idé att innan du lägger ditt spel tittar på hur oddsen ser ut hos flera olika bettingbolag. På så sätt kan du öka din möjliga utdelning vid en eventuell vinst utan att själv behöva gå in med mer pengar.

Ju högre ett odds är, desto större utdelning får du om spelet går igenom. Genom att besöka olika spelbolag kan du här i många fall se en viss skillnad i de odds som du kan spela på. Det finns idag tjänster som levererar oddsjämförelser på nätet, där de aktuella oddsen för ett och samma spel presenteras intill varandra. Du kan då se vilket utav spelbolagen som erbjuder bäst odds på just det utvalda spelet och därifrån enkelt ta dig till rätt leverantör.

Man behöver dock ha i åtanke att oddsen även kan höjas och sänkas utifrån hur spelarna på sajten väljer att satsa sina pengar. Om 9 av 10 spelare tror på att hemmalaget kommer att vinna, kan det hända att oddset för detta alternativ sjunker ytterligare utöver de eventuella förändringar som utomstående faktorer kan skapa. Exempel på sådana saker är att en nyckelspelare blir skadad eller att laget spelat på ett visst sätt vid tidigare möten. Därav kan det vara så att oddsen svänger kraftigare på en sajt med få medlemmar där en enskild persons satsning kan ha en större procentuell inverkan på totalen.

SpelbolagBonusBonuskodOmsättningskravMinimi odds
Unibet200% upp till 1000 krIngen kod5x Insatsbelopp1.40HÄMTA BONUS
ComeONSätt in 100 kr - få 500 kr att spela förIngen kod8x Insatsbelopp2.00HÄMTA BONUS
MobilebetSätt in 200 kr - spela med 800 krIngen kod8x Insatsbelopp1.80HÄMTA BONUS
Bethard100 % BONUS UPP TILL 1 000 KRIngen kod4x Insatsbelopp1.80HÄMTA BONUS