Hockeyresultat

Hockeyresultat2021-03-16T22:03:47+01:00

Ishockey Àr en sport dÀr Europa ligger i framkant, sÄvÀl nÀr det kommer till internationella turneringar med landslagen som skickliga spelare. Sverige har fostrat flera vÀrldskÀnda hockeyikoner som gjort karriÀr sÄvÀl hÀr hemma som pÄ andra sidan Atlanten. HÀr presenterar vi resultaten och de aktuella tabellerna för flera utav de största hockeyligorna. Klicka dig vidare pÄ lÀnkarna nedan för att komma till den liga eller turnering som du vill följa.

Annons: ⇱ 🇾đŸ‡Ș 888sport - SĂ€tt in 100 kr - fĂ„ 200 kr att spela för! ⇠

18+ Är | Regler & villkor gÀller | GÀller nya kunder

SHL

Hockeyallsvenskan

NHL

KHL

Liiga

Hockey VM

Junior-VM

Euro Hockey Tour

Hockeynyheter

Spelarna i DjurgĂ„rden hockey avstĂ„r delar av sin lön – klubben sparar miljonbelopp

By |October 5th, 2020|Hockey|

Foto: BildbyrÄn Den pÄgÄende pandemin pÄverkar idrottsklubbarna ekonomiskt och mÄnga klubbar gÄr pÄ knÀna för att försöka fÄ den ekonomiska [...]

Load More Posts

Landslagsturneringar i hockey

Årligen stĂ€lls de allra frĂ€msta hockeylandslagen mot varandra i vĂ€rldsmĂ€sterskapet i ishockey. MĂ€sterskapet Ă€r ett av de absolut största inom sporten och att fĂ„ representera sitt land i detta sammanhang Ă€r en mycket stor Ă€ra. Sverige brukar ses som ett av de bĂ€ttre lagen i sammanhanget, men Ă€ven det finska landslaget har mĂ„nga gĂ„nger nĂ„tt stora bragder. Om du vill kunna följa de finska lejonen under resa i Ă„rets mĂ€sterskap hittar du all information om JÀÀkiekon-MM gör du det pĂ„ jÀÀkiekon-mm.com.

Internationella hockeyligor

Precis som i fotboll och mĂ„nga andra sporter finns det idag möjligheten för klubblag ifrĂ„n olika lĂ€nder att spela mot varandra. År 2014 startade turneringen Champions Hockey League, dĂ€r de bĂ€sta klubblagen ifrĂ„n flera europeiska ligor stĂ€lls emot varandra. Totalt har turneringen plats för 32 lag, dĂ€r vardera liga har ett visst antal platser tillgĂ€ngliga. Hur mĂ„nga lag en liga har tillgĂ€ngligt för CHL-spel skiljer sig Ă„t och beror pĂ„ ligornas ranking jĂ€mte varandra. Lagen delas upp i Ă„tta grupper om fyra, dĂ€r de tvĂ„ lag som samlat ihop flest poĂ€ng efter att ha spelat pĂ„ bĂ„de hemma- och bortaplan gĂ„r vidare till slutspelet.