Innebandy är en sport som är väldigt populära här i Sverige och vartannat år så går det stora världsmästerskapet av stapeln. I innebandy VM, som har funnits sedan 1996 deltar 16 landslag ifrån såväl Europa som Amerika och Asien. Lagen delas in i fyra grupper om fyra där alla möter varandra en gång innan de bästa lagen avancerar till slutspel.

2021 års mästerskap för herrar äger rum i Finland mellan 3-11 december. Här kan du se ställningen i samtliga VM-grupper.

Grupp A

Laddar...

Grupp B

Laddar...

Grupp C

Laddar...

Grupp D

Laddar...

Nedan kommer dessutom resultaten i samtliga matcher som spelas under turneringen att presenteras.

Laddar...

Lagen delas delvis in i sina grupper utifrån hur bra laget är. När alla lag har mött varandra inom grupperna går de två bästa lagen i grupp A och B till kvartsfinal, samtidigt som lag 3 och 4 ifrån grupp A och B gör upp med de två bästa lagen i grupp C och D i en playoff. Det som står på spel i dessa möten är de fyra kvarvarande platserna i kvartsfinalerna. Härifrån spelas mästerskapets slutspel sedan som i många andra sporter med semifinaler och slutligen matcher om medaljerna.

Det svenska herrlandslaget i innebandy har under åren haft en hel del framgångar och tagit medalj i samtliga mästerskap. Även för damerna har det blivit en hel del segrar, där man med god marginal toppar guld-ligan.