Fotbollsresultat

Fotbollsresultat2020-02-04T12:16:18+01:00

Här samlar vi alla våra nyheter kring fotboll. Det blir en härlig blandning av både Allsvenskan och Internationell Fotboll.

Annons: ⇢ 🇸🇪 888sport - Sätt in 100 kr - få 200 kr att spela för!

18+ år | Regler & villkor gäller | Gäller nya kunder

Tabeller och resultat hittar du längst ner på sidan.

Fotbollsnyheter

Ryska Krasnodar med flera svenska landslagsspelare i truppen klara för Champions League

By |October 1st, 2020|Fotboll|

Foto: Bildbyrån Viktor Claesson, Kristoffer Olsson och Marcus Berg är alla svenska landslagsspelare som tillhör den ryska klubben Krasnodar. Igår [...]

Load More Posts

Internationella fotbollsligor
Förutom att möta lag på ett nationellt plan finns det chans för de allra bästa klubblagen att även få spela emot lag ifrån andra nationer. Detta sker bland annat via den stora turneringen Champions League som spelas varje år. Hit kan lag ifrån de olika ligorna runtom på kontinenten få en plats, genom att placera sig högt upp i den nationella tabellen. Ligorna har alla olika antal platser att tillgå, samtidigt som vissa lag enbart får en plats i turneringens kval. Hur många platser en liga får är någonting som UEFA bestämmer utifrån ligans ranking jämte andra. Förutom Champions League finns även Europa League, som brukar ses som andraligan inom europeisk fotboll på klubbnivå.

I Europa finns det en mängd stora fotbollsligor, där de största spelarna är med. Vi har här samlat resultaten och de aktuella tabellerna för de olika ligorna för att du enkelt ska få en överblick för hur just ditt lag ligger till. Klicka dig vidare in på just den liga eller turnering som du vill se de senaste resultaten för:

Allsvenskan

Superettan

Champions League

Europa League

Bundesliga

La Liga

Damallsvenskan

Ligue 1

Premier League

Serie A

Fotbolls VM 2018

Nations League