Snabba uttag

Att få ut sina pengar på ett snabbt och smidigt sett från spelbolag har blivit en allt mer viktig punkt för spelare när de väljer vilket bolag de ska spela på.

Detta är även något som spelbolagen har märkt av och med nya tekniska metoder så är snabba uttag nu ett stående inslag hos de flesta spelbolag ute på marknaden.

Vad menas med snabba uttag? 

Snabba uttag är precis som ordet låter, du har dina pengar på ditt konto snabbt ibland inom bara några minuter. Detta med snabba uttag är en relativt ny grej hos spelbolagen och det är via banktjänsten Trustly som snabba uttag hos spelbolag har blivit en sådan succé.

För innan när man ville få ut pengar från ett spelbolag så var det ofta en både lång och krånglig procedur där man behövde både verifiera sitt spelkonto med dokument men även vänta på sina uttag 2-5 bankdagar.

Men den tiden är nu förbi och snabba uttag har blivit det nya.

Betsson och Mr Green är två spelbolag som vi rekommenderar som använder sig av snabba uttag!

Hur funkar snabba uttag?  

Du som spelare behöver egentligen inte göra något extra för att få ett snabbt uttag utan allt detta sköter spelbolaget tillsammans med banktjänsten Trustly. Så väljer du att göra ett uttag hos spelbolagen med Trustly så erbjuder de flesta spelbolagen med svensk spellicens nu att du kommer kunna få dina pengar inom några timmar ibland minuter istället för att behöva vänta flera dagar. Det andra som är minst lika viktigt ur bekvämlighetssyfte är att istället för att du ska behöva skicka in massa dokument för att verifiera ditt spelkonto så verifierar du dig med ditt Bank-ID som vid en vanlig transaktion.

Hur vet jag om ett spelbolag erbjuder snabba uttag?  

Tumregeln för detta är om spelbolaget erbjuder Trustly som uttagsmetod så kommer du kunna göra ett snabbt uttag, detta då Trustly som är direkt-kopplat till ditt bankkonto gör att processen för en överföring minskar och behöver inte göras manuellt som vid en vanlig banköverföring.

Dock kan det vara bra att veta att en del spelbolag erbjuder Trustly som insättningsmetod men det betyder inte per automatik att bolaget även erbjuder den tjänsten som uttagsmetod. En annan smidig insättningsmetod som även blivit allt mer populär hos spelbolagen är Swish där du helt enkelt swishar in den insättning till spelbolaget, denna metod går dock inte att använda sig av vid uttag utan endast vid insättningar. Så du kan alltså inte få ditt uttag swishat till ditt bankkonto.

Begränsningar för ett snabbt uttag 

Även om snabba uttag fungerar i 99 procent av fallen så finns det även undantag vad gäller snabba uttag hos spelbolagen som erbjuder detta. Det är till exempel att vissa bolag inte automatiskt godkänner uttagsbelopp som är över en viss summa utan att manuellt granska detta, vilket gör att ditt uttag kan påverkas tidsmässigt innan de når ditt bankkonto. En annan orsak som kan förhindra dig från att kunna begära ett snabbt uttag är om du tar ut en stor summa pengar för vissa spelbolag har en gräns på hur mycket pengar du kan ta ut under en tidsperiod vilket gör att du då måste dela upp dina uttag över en period.

Varför ska man använda sig av snabba uttag?

Det är ett effektivt och smidigt sätt att snabbt få sitt uttag insatt på sitt bankkonto utan att behöva vänta flera dagar på pengarna. Samt att du slipper gå igenom verifieringsprocessen på ditt konto och verifierar dig enkelt med ditt Bank-ID.

Snabba uttag fungerar oavsett om du gör ett uttag från casino, sport eller andra spelmöjligheter som erbjuds på spelsidorna. Så oavsett vilket spelsätt som passar dig så kommer snabba uttag vara ett alternativ.

Spelbolag vi rekommenderar med snabba uttag

Betsson – Erbjuder både Swish och Trustly vid insättning och snabba uttag med Trustly vid uttag. Svenskt ägt spelbolag som varit med i branschen länge och därmed kan du som spelare känna dig trygg.

William Hill – En av de största spelsidorna i världen, erbjuder en mängd olika insättnings och uttagsmetoder där snabba uttag med Trustly är en av dessa

Nordicbet – Spelbolaget som har starkt fokus på Sverige och sporter med svensk koppling, varit med länge och självklart erbjuder Nordicbet snabba uttag via Trustly.

Mr Green – Svenskt ägt spelbolag som lägger väldigt stort fokus på kundsäkerhet och spelglädje, så det är inte konstigt att Mr Green erbjuder dig som spelare snabba uttag via Trustly för att du ska få en så bra spelupplevelse som möjligt