Freebet

Bonusar inom spelvärlden är ett fenomen som alltfler spelare ser som en självklarhet. Även för de som gillar att spela på betting finns dessa tillgängliga och en vanlig variant som många spelare föredrar är freebets. Freebet är en slags bettingbonus där du som spelare inte behöver lägga ut några egna pengar på ditt spel, men samtidigt har en chans att ta hem en vinst. Spelbolaget går alltså in och betalar den summa som du annars själv skulle ha behövs lägga ut för att spela. Antingen kan bonusen bestå utav en viss summa pengar som kan användas till speciella freebet-omgångar, eller att du får ett visst antal freebets till ett specifikt värde. Man skulle kunna jämföra denna typ utav freebet med casinovärldens free spins, där man inte heller behöver betala för sina spelade omgångar.

>> Gå med ComeOns Freebet-club

Som vanligt beräknas din vinst genom att man multiplicerar din satsade summa med det odds som gäller. När du vinner med hjälp utav freebet så betalas vinsten minus den summa som spelbolaget betalade åt dig ut till ditt spelkonto , där pengarna sedan kan användas till andra spel. I en del fall kan det hända att dessa pengar har ett visst omsättningskrav, vilket innebär att du måste omsätta summan ett visst antal gånger innan du kan plocka ut den. Detta är för att du inte ska kunna plocka ut pengarna direkt, utan på något vis bidrar med dina egna pengar till ditt spelande.

Du kan däremot ha turen att få tag på freebets utan omsättningskrav. Här kan du alltså i teorin använda din bonus och vinna pengar, som du sedan direkt plockar ut ifrån ditt spelkonto och kan spendera hur du vill.