MATCH: Sandvikens IF – Djurgårdens IF

 SPELTIPS: Djurgården vinner med 1 mål

 SPELSTOPP: 19:00 2/3

 SPELBOLAG: Betsson

 Odds

4,30
SPELA HÄR!

Sandvikens IF har laddat på stort när man gästas av Svenska mästarna Djurgårdens IF. Till denna match ändrar man från Jernvallen till inomhusarenan Göransson Arena.

Det förväntas bli lapp på luckan och en härlig fotbollsfest när division 1 laget Sandvikens IF tar emot Djurgårdens IF. I förra veckans premiäromgång så hade Sandviken ledningen i halvtid mot Mjällby AIF. Matchen slutade 1-3 sedan Taylor Silverholt gjort matchens sista mål i den 94 matchminuten.

Trots förlusten så var det ett bra test för Pelle Olsson. Olsson som fick sparken av Djurgården på sommaren 2016 kommer nu att försöka snuva favoriterna på poäng.

Dagens match är lite speciell då man har valt att använda sig av Göransson Arena, som mer är känd som bandyarenan i Sandviken. Att matchen spelas inomhus är något som gynnar Djurgården. Skulle matchen spelats utomhus med vind så skulle det vara en fördel för Sandviken men med en inomhus arena så tror jag att vi kommer få se Djurgården som kommer att äga bollen stora delar av matchen.

Djurgården som förra veckan sålde sin lagkapten Marcus Danielson kommer till spel utan Elliot Käck som är sjuk. Övriga skador är Alexander Abrahamsson och Erik Berg.

Jag förväntar mig att hemmalaget kommer sälja sig dyrt i den match och tror att det kommer att bli en jämn första halvlek men där Djurgården kommer att avgöra matchen i andra halvlek. Jag har fastnat för spelet.

Speltips: Djurgården vinner matchen med 1 mål

Jag väljer att spela på Djurgården vinner med 1 mål. Här är några orsaker till detta:

  • Djurgården har tappat sin lagkapten Marcus Danielson

  • Det blir sällan stora bortasegrar i omgång 2 i cupen

  • En fullsatt hemmaarena kommer att ge bra stöd

Spela hos Betsson

Regler & Villkor gäller!

Alla speltips på Resultat.nu är avsedda för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.