MATCH: Union Berlin – Bayern München 

 SPELTIPS: Bayern München över 2.5 mål 

 SPELSTOPP: 18:00 17/5

 SPELBOLAG: ComeOn

 Odds

1,80
SPELA HÄR!

Bundesliga är tillbaka och som första liga i Europa så startar Tyskland upp första och andra divisionen i landet efter corona utbrottet. Till premiäromgången efter uppstarten så har jag valt att vända blicken mot Berlin och mötet mellan hemmalaget Union Berlin och bortalaget Bayern München.

Ett Bayern München som gick urstart i ligan innan coronaviruset slog till och toppar tabellen fyra poäng före Dortmund. Hemmalaget Union Berlin placerar sig på en 11:e plats i tabellen och har 11 poäng ner till Werder Bremen som ligger på nedflyttningsplats. En poäng fördel som med nio omgångar kvar borde räcka för att klara sig kvar i ligan.

Bayern München går som alltid för guldet och har efter en lite trög start på hösten verkligen kommit igång med sitt spel innan det ofrivilliga uppehållet slog till. Laget snittar drygt 3 mål per match och framåt har återigen Lewandowski varit en målmaskin.

Jag tror den här matchen kommer ha en lite annorlunda matchbild än om matchen spelats utan vetskapen om coronaviruset, spelarna kommer vara mer avvaktande och större ytor kommer skapas. Detta kommer göra att Bayern Münchens individuellt skickliga spelare kommer få större utrymmen än vanligt att röra sig på och skapa farliga chanser, något som jag även tror kommer kunna leda till en hel del mål framåt.

Om Bayern München inte tappat formen helt under corona uppehållet så är det här en match de bara ska vinna, jag tror klasskillnaden kommer visa sig även om spelarna kan vara lite ringrostiga och därför tror jag på att Bayern München gör över 2.5 mål i matchen.

Speltips: Bayern München över 2.5 mål i matchen

Jag väljer att spela på Bayern München över 2.5 mål i matchen. Här är några orsaker till detta:

  • Bayern München är ett bättre fotbollslag

  • Bayern München snittar 3 mål per match den här säsongen i Bundesliga

  • Spelarna kan komma att vara lite avvaktande på grund av coronaviruset, kan skapas ytor för Bayern Münchens individuellt skickliga spelare

Spela Bayern München över 2.5 mål hos Comeon

Regler & Villkor gäller!

Alla speltips på Resultat.nu är avsedda för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.