MATCH: Liverpool – Atlético Madrid

 SPELTIPS: Mohamed Salah målskytt

 SPELSTOPP: 21:00 11/3

 SPELBOLAG: 888sport

 Odds

2,25
SPELA HÄR!

Liverpool måste vinna mot Atlético Madrid för att man ska ha chansen att försvara Champions League titeln.

I den första matchen vann Atlético Madrid med 1-0 efter att ha imponerat stort. I den matchen lyckades man sätta försvarsspelet till 100%, och Liverpool lyckades inte skjuta ett enda skott på mål.

För Atlético Madrid del handlar det om att lyckas få till samma fina försvarsarbete i denna match. I helgen tappade man 2-1 ledning på hemmaplan mot Sevilla till 2-2. Laget har förmågan att störa samtliga klubbar i Europa men att hålla nollan på på Anfield kommer att bli en utmaning för tränaren Diego Simeone.

I Liverpool så saknades viktiga målvakten Alisson Becker i senaste matchen. Den matchen vann Liverpool med 2-1 mot Bournemouth. Viktigt i den matchen var att få igång målskyttarna Sadio Mane och  Mohamed Salah. Både Salah och Mane hade gått mållösa i de senaste 2 matcherna och för att Liverpool ska kunna vända på dubbelmötet krävs det att båda spelarna är i form.

Jag förväntar mig att Liverpool kommer att gå ut och försöka press från första matchminut och jag väljer att spela på att Mohamed Salah gör mål i matchen.

För den som inte har konto hos 888sport så erbjuder man ikväll ett Superodds på matchen, hela 7 gånger pengarna på Liverpool seger samt 56 gånger pengarna på seger för Atlético Madrid vill du läsa mer om detta hittar du det här.

Speltips: Mohamed Salah målskytt

Jag väljer att spela på Mohamed Salah som målskytt. Här är några orsaker till detta:

  • Mohamed Salah såg pigg ut i senaste matchen

  • Han presterar alltid bra i viktiga matcher på Anfield

  • Liverpool måste göra mål, det betyder att man kommer väga gå fram med många spelare i offensiven

Spela hos 888sport

Regler & Villkor gäller!

Alla speltips på Resultat.nu är avsedda för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.