MATCH: AIK – Kalmar FF

 SPELTIPS: Mål i båda halvlekarna Nej

 SPELSTOPP: 19:00 9/3

 SPELBOLAG: Betsson

 Odds

2,04
SPELA HÄR!

Den sista omgången av gruppspelet av Svenska Cupen bjuder på ett direkt avgörande möte mellan AIK och Kalmar FF.

AIK har inlett Svenska Cupen med att spela 2-2 mot Jönköping Södra innan man i förra veckan besegrade Örgryte på bortaplan med 1-0. Till dagens måstematch mot Kalmar FF så har AIK en lång frånvarolista. Daniel Granli, Kolbeinn Sigþórsson, Nabil Bahoui, Robert Lundström, Daniel Mushitu, Bilal Hussein, Erick Otieno, Eric Kahl, Jakob Haugaard och Tom Strannegård saknas samtliga i AIK på grund av skador/sjukdom.

Kalmar FF har imponerat i sina två första matcher i Svenska Cupen. Det blev seger med i premiären mot Örgryte med 3-0 innan man förra veckan besegrade Jönköping Södra med 5-0. Vid oavgjort resultat är man klara för kvartsfinalen i Svenska Cupen. Skulle laget vinna matchen mot AIK får man även fördelen av att spela kvartsfinalen på hemmaplan.

Till matchen mot AIK saknas Carl Gustafsson och Geir André Herrem båda på grund av skador. Det står även klart att Rasmus Elm väljer att avsluta sin spelarkarriär.

Jag tror att vi kommer att få se en försiktig matchinledning där AIK sällan brukar göra mål i inledningen av matcherna, Kalmar kommer vara nöjda med att ligga rätt i sina positioner och gå på kontring.

Speltips: Mål i båda halvlekarna Nej

Jag tror att det blir en målsnål match. Här är några orsaker till detta:

  • Kalmar går vidare på X

  • AIK har en lång frånvarolista

  • Håll koll på Kalmars Nils Fröling

Spela hos Betsson

Regler & Villkor gäller!

Alla speltips på Resultat.nu är avsedda för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.