Foto: Bildbyrån

Mike Tyson anses av många vara den bästa boxaren genom tiderna och det har gått 15 år sedan han avslutade sin karriär. Men nu sprids ett klipp på Mike Tyson som blivit en viral succé, där meddelar Tyson att han är redo och är i bättre form än någonsin. 

Mike Tyson är inte bara en av boxningens bästa genom tiderna han är även en av de mest skandalomsusade av de alla, han har hunnit med att gå i personlig konkurs och avtjänat ett fängelsestraff.

Mike Tyson som hunnit fylla 53 år tränar nu för fullt med sin nya tränare Rafael Cordeiro som säger i klippet att han inte sett något liknande tidigare och att Mike Tyson har samma fysik som en 22-åring. Tanken är att Mike Tyson ska gå välgörenhetsgalor men när frågan på om han ska återvända till en proffskarriär så varken dementerar eller bekräftar tränaren Cordeiro detta.

Något som är klart är dock att hans comeback planer redan har fått stor uppmärksamhet där hans klipp när han tränat setts över 30 miljoner gånger och bland annat presidenten Donald Trump har hyllat honom.