MATCH: Edsbyn – Villa-Lidköping

 SPELTIPS: Edsbyn -1,5

 SPELSTOPP: 15:15 21/3

 SPELBOLAG: Betsson

 Odds

2,45
SPELA HÄR!

Trots coronatider så ska SM-guldet i bandy delas ut. Tyvärr blir det ingen publikfest då matchen spelas inför tomma läktare.

Edsbyn vann serien på 46poäng det var sex poäng mer än tvåan Villa Lidköping. Under grundserien så mötes lagen vid två tillfällen, båda gångerna var det bortalaget som segrade.

Nu är det neutral plan som gäller när finalen spelas på Studenternas i Uppsala. Tyvärr så blir det ingen publikfest detta år då matchen spelas inför tomma läktare.

Edsbyn vann sin semifinalserie mot Sandviken med klara 3-0 i matcher. Det var aldrig något snack om saken även om Sandviken stod upp bra i samtliga matcher.

Villa Lidköping tog sig vidare till final efter att ha slagit Bollnäs med 3-1 i matcher. I den avslutande matchen på bortais så kräves det förlängning för att Villa Lidköping skulle ta sig vidare.

Bland spelarna att hålla koll på i finalen så sticker Oskar Wikblad i Edsbyn ut. Wikblad stod för 49 mål i grundserien och i slutspelet har succén fortsatt där Wikblad har stått för sex mål.

Speltips: Edsbyn -1,5 mål

Jag väljer att spela på Edsbyn -1,5 mål. Här är några orsaker till detta:

  • Edsbyn vann serien

  • Edsbyn gjorde flest mål av alla i grundserien

  • Edsbyn släppte in  minst mål i serien

Spela hos Betsson!

Regler & Villkor gäller!

Alla speltips på Resultat.nu är avsedda för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.