Allsvenskan är äntligen tillbaka och första omgången drar igång på söndag. Fem matcher bjuds vi på från allsvenskan den första dagen där bland annat regerande mästarna Djurgården får äran att inleda säsongen. En säsong som inledningsvis kommer vara väldigt annorlunda med tomma läktare. 

IK Sirius – Djurgården

Regerande mästarna Djurgården ska ta sig till Uppsala för att möta Sirius. Djurgården har värvat in offensiv spets i Kalle Holmberg från Norrköping inför den här säsongen. Samt att unga spelaren Edward Chilufya har fått massor med lovord under försäsongen. Bakåt har Djurgården tappat Danielson till Kina men fått tillbaka Erik Berg som var skadad stora delar av säsongen. Jag tror Djurgården kommer vara riktigt bra även i år och kommer att vinna sin premiär. Med en fin offensiv så räknar jag med att Djurgården kommer ösa på framåt och därför väljer jag att spela Djurgården över 1.5 mål i matchen.

Vårt tips är: Djurgården över 1.5 mål i matchen till oddset 1.68. Oddset hittade vi hos Comeon

Matchen spelas söndag 14/6, klockan 12.30

SPELA HÄR!

IFK Göteborg – Elfsborg

IFK Göteborg har inför säsongen lyfts upp som en outsider bland de stora klubbarna att kunna utmana om guldet. Med värvningen av rutinerade landslagsspelaren Jakob Johansson så har blåvitt fått ytterligare en viktig pjäs i sitt lagbygge. Robin Söder och Kharaishvili imponerade förra året och om deras form håller i sig även i år kan Göteborg bli farliga för alla lag. Bakåt ser det dock tunnare ut och får laget skador på försvarsspelare kan det bli jobbigt. Även bortalaget Elfsborg har plockat in en gammal hemvändare i Johan Larsson. Men överlag känns Elfsborgs trupp lite för tunn för att kunna utmana om topp placeringar och kommer nog få nöja sig med att vara ett mittenlag i Allsvenskan.

Till den här matchen tror jag IFK Göteborg kommer gå ut för att sätta standard till säsongen och vilja visa att de är på rätt väg och bygger på något bra, så en hemmaseger till 2.00 väljer jag att spela.

Vårt tips är: IFK Göteborg vinner matchen 2.00. Oddset hittade vi hos Snabbare

Matchen spelas söndag 14/6, klockan 14.30

SPELA HÄR!

IFK Norrköping – Kalmar

Svårbedömd match mellan tvålag som blivit ifrågasatta under försäsongen. IFK Norrköping för att de inte har plockat in tillräckligt med spelare som ska ersätta de spelare som lämnat. Men till premiären har laget iallafall kvar Haksabanovic vars lån går ut om några veckor och ser då ut att lämna klubben. Men även om IFK Norrköping på pappret har ett svagare lag än föregående säsong så ska de vara tillräckligt bra för att vinna mot Kalmar.

Ett Kalmar som var så när på att trilla ur allsvenskan förra säsongen. Nu är dock Nanne Bergstrand tillbaka som tränare för att ge mer stabilitet till laget men jag tror inte det kommer räcka i en sån här match. Här ska skillnaden mellan lagen vara såpass stor att IFK Norrköping ska klara av att ta en hemmaseger.

Vårt tips är: Norrköping vinner matchen till oddset 1.60. Oddset hittade vi på NoAccountBet

Matchen spelas söndag 14/6, klockan 14.30

SPELA HÄR!

Örebro – AIK

AIK som till den här säsongen byter spelsätt för att bli ett mer offensivt lag samtidigt som det sker en generationsväxling där AIK håller på att slussa in flera spelare från egna leden i truppen. I Premiären ska de alltså ta sig till Örebro för att möta ett lag som ingen riktigt vet vart man har. De har plockat in Besara nu på slutet samt lånat in Jack Lahne. Återstår att se om dessa kan lyfta Örebro till nästa nivå.

Men i en match där AIK ska ha försöka anamma ett offensivare spelsätt mot ett Örebro som inte har något att förlora så kan det rassla till i båda ändar av planen så spelet BLGM till oddset 1.90 känns väldigt intressant.

Vårt speltips är: BLGM i matchen till oddset 1.90. Oddset hittade vi på 888sport

Matchen spelas söndag 14/6, klockan 17.30

SPELA HÄR!

Hammarby – Östersund

Här kan det bli en rejäl åktur för Östersund. Ett lag som många anser inte ens borde få komma till start i årets allsvenskan pågrund av den ekonomiska krisen som råder i klubben. Men nu är de med och ska i premiären ta sig till Stockholm för att möta Hammarby. Ett Hammarby som av många anses vara den stora guldkandidaten tillsammans med Malmö.

Det kryllar verkligen av offensiv kvalitet i Hammarby och här tror jag det kommer rinna iväg rejält för hemmalaget och det kan sluta med en riktig kross. Mitt tips är att det slutar 6-0 till Hammarby så därför väljer jag att spela över 4.5 mål i matchen.

Vårt speltips är: Över 4.5 mål i matchen till oddset 3.80. Oddset hittade vi på William Hill

Matchen spelas söndag 14/6, klockan 17.30

SPELA HÄR!

Regler & Villkor gäller!

Alla speltips på resultat.nu är avsedda för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.

Kolla på allsvenskan hos Dplay