MATCH: Växjö – Jönköping

 SPELTIPS: Växjö vinner

 SPELSTOPP: 18:30 12/2

 SPELBOLAG: Come On!

 Odds

1,74
SPELA HÄR!

Det börjar dra ihop i den svenska superligan i innebandy. Växjö jagar den sista slutspelsplatsen och har ikväll ett gyllene tillfälle att klättra i tabellen när Jönköping gästar Fortnox Arena.

Växjö vann den viktiga matchen mot Höllviken i senaste omgången med 7-3, det betyder att laget har samma poäng som Dalen inför de avslutande sju matcherna i grundserien.

Jönköping ligger på placeringen bakom Växjö i tabellen men det skiljer 8 poäng mellan lagen och Jönköping kommer att få det tufft att nå slutspel denna säsong. Ner till Warberg som ligger under strecket skiljer det 6 poäng så för Jönköpings del handlar det om att säkra kontraktet i första hand.

Jönköping har inte spelat någon match sedan den förlusten mot Linköping den 26 januari och jag tror att de kommer att få det tufft i inledningen av matchen mot Växjö som har tempot uppe sedan matchen mot Höllviken.

Om Jönköping ska störa Växjö så måste man få stopp på Växjös skyttekungen Jesper Sankell. Sankell har svarat för 37 poäng på 19 matcher under säsongen.

Speltips: Växjö vinner

Jag väljer att spela på Växjö som vinnare. Här är några orsaker till detta:

  • Jönköping har varit spellediga sedan 26 januari

  • Jönköping har gjort minst mål i hela SSL

  • Håll koll på Växjös Jesper Sankell

Spela hos Come On!

Regler & Villkor gäller!

Alla speltips på Resultat.nu är avsedda för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.