Foto: Bildbyrån

Ikväll var tanken att den premier league cirkusen i dart skulle befinna sig i Newcastle, men på grund av coronaviruset så är denna denna speldag struken i kalendern, men till skillnad från många andra idrotter så passar darten på att bjuda sina fans på något nytt nämligen Three Bull Challenge.

Det hela började med dart-kommentatorn Paul Nicholson satte upp en kamera på sin darttavla, där kunde vi se hur Nicholson lyckades med att sätta alla tre pilarna i röd bullseye. Paul Nicholson nominerade i sin tur Fallon Sherrock, Chris Dobey och Glen Durrant att köra om samma bedrift. Vad Nicholson inte visste då var att denna utmaning skulle växa sig så stark som den har gjort.

Nu kan alla dartfans enkelt följa Three Bull Challenge på twitter och även försöka att själv lyckas med konststycket att få alla sina pilar mitt i prick.

Det enklaste sättet att se alla utmaningar är genom #ThreeBullChallenge på twitter. Om du inte har twitter så lägger även Professional Darts Corporation upp en hel del på sin facebooksida.