Foto: Bildbyrån

Den svenska talangen Dejan Kulusevski är glödhet i sitt klubblag Parma. I söndags blev han matchhjälte när Parma vann mot Bologna och igår slog Dejan Kulusevski till igen när han gjorde sitt tionde mål för säsongen. 

Det var annars en speciell match för Dejan Kulusevski, hans Parma tog emot Atalanta. Alltså klubben som han först slog igenom och som fram tills att han blev såld till Juventus för några månader sedan var den klubben som fortfarande ägde honom.

Dejan visade direkt i inledningen av matchen att han är i riktigt bra form, den första halvleken av svenskan var helt fantastisk där han stod för flera fina aktioner. Den fenomenala insatsen av Kulusevski under den första halvleken fick även tillslut krönas med ett mål när Dejan skickade in 1-0 i den 43:e matchminuten.

Men även om Parma gick till halvtidsledning med 1-0 efter målet från Kulusevski så lyckades inte laget bibehålla segern utan tappade både till 1-1 och 2-1 i den andra halvleken och tre poängen gick till istället till Atalanta.

Ett Atalanta som med en omgång kvar fortfarande har chansen att kliva om Inter och sluta på en andraplats i tabellen. Det är även just Inter som står för motståndet i den sista omgången av Serie A för Atalanta. Skulle Atalanta gå om Inter och sluta på en andraplats i Serie A skulle detta innebära att de slutar på den bästa placeringen någonsin i klubbens historia.