Villa Lidköping besegrade AIK med 3-0 i matcher och är nu klara för semifinal. Det är elfte gången i rad som Villa Lidköping spelar semifinal.

Efter en målsnål första halvlek där Villa gick till halvtidsvila med ledning 2-1 exploderade matchen i andra halvlek. Under första 30minutrarna i andra halvlek gjorde Villa Lidköping 6-0 på AIK och avgjorde matchen. Under matchens slutskede kunde AIK komma närmare men närmare än slutresultatet 9-6 kom man aldrig. Villa Lidköping kan nu bara vänta och se vilket lag man ställs emot i semifinalen.

Västerås SK tog sista chansen att ta sig vidare till semifinal när man besegrade Bollnäs GIF med 8-5. Stor segerkreatör blev tremålsskytten för VSK Robin Andersson. Hos Bollnäs gjorde Christian Mickelsson även han tre mål.

Bollnäs leder matchserien med 2-1 och har på lördag chansen att säkra semifinalplatsen. I den andra semifinalen ställs serievinnarna Edsbyn mot Sandviken. Första matchen i den semifinalmatchen spelas lördagen den 7 mars.

Bandyfinalen spelas den 21 mars på Studenternas IP i Uppsala.