Foto: Bildbyrån

Sedan Zlatan Ibrahimović klev in som delägare i Hammarby har det varit många frågetecken kring hur Zlatans roll i klubben kommer att vara. När Hammarby startade upp träningen igen efter påskledigheterna fanns Ibrahimović på träningsplanen.

Zlatan Ibrahimović kontrakt med Milan går ut i sommar och då är frågan var Sveriges genom tiderna bästa spelare kommer att fortsätta sin karriär. Nu tyder mer och mer att Zlatan kommer att skriva på ett kontrakt med Hammarby och blir då den första spelaren i allsvenskan som även är delägare i klubben. Zlatan gjorde under Annandag påsk sin första riktiga träning på Årsta IP tillsammans med Hammarbys A-trupp.

Om Zlatan bestämmer sig att skriva på för Hammarby så kommer det att bli en otrolig spets i Hammarbys offensiv som redan nu innehåller namn som  exempelvis Alexander Kačaniklić, Muamer Tanković, Paulinho, Aron Jóhannsson och Abbe Khalili.

Zlatan Ibrahimović har hittills spelat 14 matcher i allsvenskan och svarat för 4 mål. Kommer Zlatan Ibrahimović att göra comeback i allsvenskan så kommer ligan att få ett rejält uppsving även på den Europeiska marknaden. Zlatan Ibrahimović är fortfarande ett namn som lockar många tv-tittare.

Zlatan Ibrahimović klubbar genom åren

99-01 Malmö FF

01-04 Ajax

04-06 Juventus

06-09 Inter

09-10 Barcelona

10-12 Milan

12-16 PSG

16-18 Manchester United

18-19 LA Galaxy

2020 Milan