Foto: Bildbyrån

Det var under en träning med Milan den 25:e maj som Zlatan Ibrahimovic skadade sig i vaden. En skada som fick honom att sätta sig i sitt privatplan och återvända till Sverige igen där han varit under tiden corona utbrottet har pågått. Men nu är Zlatan återigen tillbaka i Italien för att undersöka sin skada. 

Direkt efter att Zlatan hade skadat sig så kom det ut uppgifter om att han drabbats av en allvarlig skada. Men detta dementerades snabbt men många lyfte ändå på ögonbrynen när Zlatan syntes till i Stockholm och på Årsta där han kollade på Hammarbys träning här om dagen. Nya rykten om att han är påväg att lämna Milan drog igång och frågor kring hur allvarlig hans skada var började ta fart.

Nu är Zlatan dock tillbaka i Italien igen där han ska genom gå en undersökning av vaden under veckan. Men uppgifter gör gällande att skadan inte är så allvarlig och Milan räknar med att Zlatan ska vara tillbaka i spel i mitten av juni.

Serie A vars säsong har varit avbruten sedan coronaviruset startade ska återupptas den 20 juni vilket gör att Zlatan kommer att missa ett antal matcher i återstarten av säsongen.