Inför tomma läktare kvitterade Björklöven finalserien mot Modo.

Det blev en speciell inramning när den andra matchen i hockeyallsvenska finalen spelades mellan Modo och Björklöven. Istället för en fullsatt ishall spelades matchen inför tomma läktare.

Efter en mållös första period var det Björklöven som tog ledningen med 1-0. Zach Palmquist la in pucken på mål där Fredric Weigel styrde in pucken med sitt knä. I slutet av den andra  perioden utökade Björklöven sin ledning i Powerplay. Målskytt denna gång var Tyler Vesel som enkelt kunde styra in pucken efter Alex Hutchings briljanta passning.

Avgörande kom med fem minuter kvar av den tredje perioden, det var Alex Hutchings som drev upp pucken i en kontring och hittade Justin Crandall. Justin Crandall hade skottläge men valde istället att passa tillbaka till Hutchings som inte hade några problem med att sätta dit 3-0 pucken för bortalaget.

Nu är ställningen 1-1 i matchserien och nästa match spelas i Umeå på lördag.