Alexander Isak hade stor show när Real Sociedad tog sig vidare till kvartsfinal i Copa del Rey. Svensken svarade för två mål i 3-1 segern mot Osasuna.

Alexander Isak hade redan haft chansen tidigare i matchen att ge Sociedad ledningen, men det dröjde till den 33:e minuten innan den svenska landslagsstjärnan gjorde sitt första mål i matchen. Isak tog emot bollen i straffområdet och kunde med ett välplacerat avslut sätta ledningsmålet i matchen. Osasuna lyckades strax innan halvtid kvittera till 1-1 genom Marc Cardona.

I andra halvlek blev det nordisk show. 2-1 målet för Real Sociedad gjordes på en vacker frispark av Martin Ødegaard. Strax efter 2-1 målet slog Ødegaard en hörna som Isak nickade i mål.

Med segern tog sig Real Sociedad vidare till kvartsfinal i Copa del Rey. Alexander Isak leder nu skytteligan i Copa del Rey med 5 gjorda mål. Finalen spelas den 18 april och vinnaren får en plats till Europa League.