Foto: Bildbyrån

Kim Källström är tillbaka i TV-rutorna, den tidigare landslagsmittfältaren med bland annat 131 landskamper på sitt CV blir ny fotbollsexpert på TV4 och C More. Han gör sin debut i TV-rutan som expert redan till helgen när Sverige ska spela Nations League. 

Kim Källström har tidigare varit expert hos Discovery, ett jobb han sa upp sig från i vintras för att gå Uefas sportchefsutbildning. Men nu är han alltså tillbaka i TV-rutan som expert när TV4 och C More värvar in honom som expert.

Kim Källström gör sin expertdebut för TV4 redan under helgen när Sverige möter Frankrike i premiären av UEFA Nations League. Källström kommer framöver att vara expert under sändningarna för landslagsfotbollen, samt att han kommer vara med och jobba med UEFA Champions League sändningarna. En rättighet som TV4 och C More har från hösten 2021 i sina kanaler.

– Kim Källströms erfarenhet talar för sig själv. Imponerande spelarkarriär och en väldigt uppskattad TV-expert. Vi är mycket glada att han vill vara en del av TV4 & C Mores lagbygge kring våra sändningarna av UEFA Champions League och landslaget, säger Erik Westberg, sportchef på TV4 och C More till fotbollskanalen.