MATCH: Milan – Torino

 SPELTIPS: Milan leder i halvtid och vinner matchen

 SPELSTOPP: 20:45 17/2

 SPELBOLAG: 888sport

 Odds

2,30
SPELA HÄR!

Milan svarade för en briljant första halvlek i förra veckans match mot Inter. I andra halvlek kollapsade laget, nu väntar Serie A formsvagaste lag Torino.

Efter den blytunga förlusten mot Inter förra Söndagen har Milan hunnit med att spela första semifinalmatchen i Coppa Italia mot Juventus. Matchen slutade 1-1 efter att Cristiano Ronaldo kvitterat på straff i den 91a spelminuten.

Milan har under januari fått igång sitt anfallsspel mycket bättre, sedan Zlatan anlände till klubben har man fått en tydligare uppspelspunkt och ser nu riktigt intressanta ut. Laget har 3 poäng upp till Verona som innehav den sista Europaplatsen. Laget kommer göra allt för att täppa till den luckan och har nu en gyllene chans att ta in 3 poäng när ett mycket formsvagt Torino gästar San Siro.

Torino har i ligan fyra raka förluster och målskillnaden 2-16. Då ska nämnas att lagen som Torino har mött är Sampdoria, Lecce, Atalanta och Sassuolo. Förutom den dystra statistiken i ligan blev man även utslagna i kvartsfinalen i Coppa Italia mot dagens motståndare Milan.

Viktiga försvarsspelaren Armando Izzo saknas i dagens match efter att i förra veckans förlustmatch mot Sampdoria dragit på sig rött kort.

Jag förväntar mig att se Milan som går ut till dagens match och bestämmer direkt vilka det är som bestämmer.

Speltips: Milan leder i halvtid och vinner matchen

Jag väljer att spela på Milan som vinnare. Här är några orsaker till detta:

  • Svarade för säsongens bästa halvlek förra veckan när man hade 2-0 i halvtid mot Inter

  • Milan jagar en europacupplats

  • Torino är Serie A formsvagaste lag

Spela Milan som vinnare hos 888sport

Regler & Villkor gäller!

Alla speltips på Resultat.nu är avsedda för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.