MATCH: Wolfsburg – Malmö FF

 SPELTIPS: Wolfsburg vinner

 SPELSTOPP: 21:00 20/2

 SPELBOLAG: Betsson

 Odds

1,51
SPELA HÄR!

16-delsfinaler i Europa League där Malmö FF beger sig ner med ett stort följe av supportrar till den Tyska staden Wolfsburg.

Wolfsburg är mitt inne i sitt seriespel och ligger förnärvarande på 9:e plats i Bundesliga. Laget har i februari spelat tre stycken ligamatcher och tagit 7 poäng på dessa matcher. Att laget är mitt inne i sin säsong är en stor fördel när nu Malmö FF kommer på besök.

Malmö FF supportrar reser i stora mängder ner för att följa matchen på Volkswagen Arena. Man räknar med att cirka 4500 Malmö fans kommer att stöta sitt lag på plats under kvällens match.

Malmö tjuvstartade tävlingssäsongen med att vinna med 8-0 mot Syrianska FC i Svenska Cupen. Direkt efter den matchen valde Malmö FF nya tränare Jon Dahl Tomasson att spela en träningsmatch mot Jönköping Södra. Detta gjorde man för att samtliga aktuella spelare skulle få matchtempo inför matchen mot Wolfsburg. Malmö FF har tappat sin viktigaste spelare Markus Rosenberg till säsongen, ersättaren Isaac Kiese Thelin har dragits med skadekänningar och det är osäkert om han kommer till spel i denna match. Saknas gör även Bonke Innocent och petade Roman Gall.

Jag tror att Wolfsburg kommer att vinna matchen då laget är mitt inne i sin säsong.

Speltips: Wolfsburg vinner matchen

Jag väljer att spela på Wolfsburg som vinnare. Här är några orsaker till detta:

  • Wolfsburg är mitt inne i sin tävlingssäong

  • Wout Weghors gjorde hattrick i senaste matchen

  • Malmö har inte fått upp matchtempot

Spela hos betsson

Regler & Villkor gäller!

Alla speltips på Resultat.nu är avsedda för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.