Foto: Bildbyrån

Felix Beijmo återvänder till Malmö FF där han spenderade förra hösten på lån. U21-landslagsbacken har skrivit på ett kontrakt till 2023 med skåningarna.

Felix Beijmo lämnade Allsvenskan och Djurgården 2018 för att spela i den tyska storklubben Werder Bremen i Bundesliga. Beijmo anslöt till klubben efter en fin säsong med Djurgården och såg ut att kunna ta plats i Werder Bremen. Men sedan dess har Beijmo haft det svårt att ta slå sig in i den tyska elvan, där han bland annat har konkurrerat med den tjeckiske veteranen Theodor Gebre Selassie.

Istället vände Felix Beijmo tillbaka till Allsvenskan förra sommaren, på lån till Malmö FF. Där spenderade han hela hösten fram till årsskiftet och imponerade i storklubben. Sedan dess har Beijmo haft ännu en utlåning till Greuther Fürth i 2.Bundesliga, som varit misslyckad.

Men nu står det klart att Felix Beijmo återvänder till Allsvenskan och Malmö FF, denna gång på en permanent övergång. De allsvenska serieledarna har köpt loss svensken, som skrivit ett kontrakt med klubben till 2023, det skriver Malmö FF på sin hemsida.

Beijmo ansluter till klubben på en gång och kommer bära Anders Christiansens gamla tröjnummer, 14.

Artikeln är skriven av:

Hampus Kjellberg – Sportskribent
hampus@sportnyhet.com

>> Läs mer om mig här